Ett inkassobolag med fokus på din lönsamhet

Global-Inkasso har sin bas i Stockholm. Våra kunder är både små och stora företag som finns i Sverige och utomlands. Det är vår främsta målsättning att hjälpa dig att få betalt för ditt arbete, så att din verksamhet kan utvecklas på ett positivt sätt.

Om oss

Vi är ett självständigt bolag som drivs av stark entreprenörskänsla. Vi är även ett auktoriserat delgivningsföretag. En styrka är vår personal som har mångårig erfarenhet och rutin av inkasso. Vårt utbud av tjänster sträcker sig genom hela kedjan från fakturaservice till inkasso och efterbevakning. Vi har auktoriserad delgivningspersonal samt ett av branschens starkaste domännamn: global-inkasso.se

Hos oss får du personlig handläggning under hela processen. Våra olika professioner inom organisationen arbetar nära varandra och kan därför ge dig större mervärde genom snabb service och hög kvalitet. På vår webbaserade plattform får du även tillgång till effektiva och användarvänliga tjänster för fakturahantering.

Hållbara relationer

Att upprätthålla goda relationer företag och människor emellan, att visa respekt och hänsyn blir extra viktigt när det gäller så känsliga ärenden som pengar och egendom. Vi på Global-Inkasso strävar alltid efter att se människorna bakom våra ärenden, både ur ett kundperspektiv och ett gäldenärsperspektiv. Genom att tänka konstruktivt och agera pragmatiskt försöker vi hjälpa intressenterna att hitta lösningar där fordringsägaren får betalt och där gäldenären förhoppningsvis kan ta sig ur skuldsituationen. Som en välrenommerad aktör inom inkasso har vi möjligheten att hjälpa till att göra människor och företag medvetna om sina beteenden och skapa hållbara ekonomiska förutsättningar.

Var finns vi?

Vill du veta mer?