Ett inkassobolag med fokus på din lönsamhet

Global-Inkasso har sin bas i Stockholm. Våra kunder är både små och stora företag som finns i Sverige och utomlands. Det är vår främsta målsättning att hjälpa dig att få betalt för ditt arbete, så att din verksamhet kan utvecklas på ett positivt sätt!

Om oss

Global-Inkasso har funnits sedan 2006 och ingick fram till 2016 i en bankkoncern, numera är vi ett självständigt bolag med stark entreprenörskänsla. En styrka är vår personal som har mångårig erfarenhet och rutin av inkasso. Vårt utbud av tjänster sträcker sig genom hela kedjan från fakturaservice till inkasso och efterbevakning. Vi har auktoriserad delgivningspersonal, egen juristavdelning samt branschens starkaste domännamn: global-inkasso.se

Hos oss får du personlig handläggning under hela processen. Våra olika professioner inom organisationen arbetar nära varandra och kan därför ge dig större mervärde genom snabb service och hög kvalitet. På vår webbaserade plattform får du även tillgång till effektiva och användarvänliga tjänster för fakturahantering.

Global-Inkasso uppfyller alla de kraven som vi ställer. Ett proffsigt och snabbt bemötande av kompetent personal. Ärenden behandlas skyndsamt, precis som vi vill ha det. Ett företag att lita på!

 

Var finns vi?

Vill du veta mer?