Månadsbrev – Februari

Konjunkturen är fortsatt stark och det innebär goda affärsmöjligheter för de flesta företag. Detta i sin tur ger hög fakturering och många utestående fordringar. Det ställer krav på bra cash management. Kort sagt, det gäller att få betalt för varor och tjänster på avtalad tid. Att lägga ut fakturering, påminnelser och inkasso till G Inkasso är alltid en god idé. Det gör att Du kan fokusera på Din kärnverksamhet samtidigt som vi gör det vi är bäst på. Vi ser till att Du får betalt, samtidigt som vi vårdar Din kundrelation. Lång erfarenhet, gedigen kunskap och hög teknisk kompetens borgar för det.

NYHET! Vi har många nöjda kunder som gärna tipsar om våra tjänster. Det är vi väldigt tacksamma och stolta över. Vi vill nu göra det ännu mer intressant att rekommendera oss och vår service. Om Du tipsar om ett företag som blir kund hos oss så får Du en bonuscheck på 1.950 kronor. Bonusen utgår i form av en kreditfaktura som Du kan dra mot våra avgifter. Behöver Du mer information om bonuschecken så står vi gärna till tjänst. Erbjudande gäller fr.o.m. 2019-02-11.

Nyhet! Vi har nu implementerat ett nytt fakturaservice system som gör att Du på ett ännu enklare sätt kan läsa in dina fakturor som ögonblickligen hamnar hos oss. Därefter skickas fakturorna ut samma dag till dina kunder. Fråga oss gärna mer om den nya tjänsten.

Ibland hamnar man tyvärr i tvist med sin kund och då måste det omedelbart hanteras på ett professionellt sätt för att undvika ekonomisk förlust. Vi vill därför påminna om den stora kompetens vi har när det gäller tvistemålshantering. G Inkasso har egna jurister med mångårig erfarenhet av tvistemål och andra juridiska frågor. Genom att anlita oss får Du tillgång till en spetskompetens som är mycket billigare och oftast mer effektiv än advokathjälp.