En julhälsning från oss på Global Inkasso

Vi närmar oss julledighet och lämnar snart bakom oss året 2022. Nu njuter vi av december, en månad fylld av god julmat och härligt umgänge.

Stort tack för det gångna året!

Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2022. Ännu ett år som inte varit likt något vi tidigare upplevt och som inneburit utmaningar för oss alla som samhälle, företag och människor. Trots, eller kanske just på grund av, det som sker just nu i världen har vi på Global Inkasso upplevt en stärkt gemenskap både internt och med er, våra kunder. En stark gemenskap, vilja att göra det bästa av situationen i omvärlden och en vilja att hjälpas åt och stötta varandra. Detta känner vi en stor tacksamhet för och tar med oss in i 2023.

Med detta sagt vill vi tacka för gott samarbete under det gångna året. Vi ser fram emot ett 2023 tillsammans med er! Precis som detta året hjälper vi dig att snabbt få in försenade betalningar utan att äventyra kundrelationen. Alltid med personlig service och lösningar anpassade för just ditt företag.

Varma hälsningar och Gott Nytt År från oss på Global Inkasso!

 

Ändrade öppettider under jul- och nyårshelgerna

Fredagen den 23/12: stänger växeln 13:30
Julafton: Stängt
Fredagen den 30/12: stänger växeln 13:30
Nyårsafton: Stängt
Trettondagen (5/1): stänger växeln 13:30