G Inkasso AB söker rutinerad säljare

Account Manager / Säljare – Inkassotjänster

G Inkasso – Expanderande inkassobolag söker nu en driven Account Manager / Säljare som självständigt kommer bearbeta prospects från första kontakt till skrivet avtal.

Vi ser att du är en relationsbyggare med hög engagemangsnivå. Du ser det som en självklarhet att ge bästa service och uppmärksamma kundernas behov.

I din roll som Account Manager på G Inkasso är du en engagerad och entusiastisk säljare. Din arbetsplats kommer vara i vårt luftiga kontor inuti Solna Centrum. Du skall själv aktivt delta i hela säljprocessen och ansvarar för din egen försäljning. Du kommer till stor del arbeta ute på fältet och genomföra affärer med beslutsfattare på olika nivåer.

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning av tjänster. Vi ser att du har tävlingsinstinkt och är van vid att arbeta under högt tempo. Du gillar att överträffa förväntningar både vad gäller resultat och nöjda kunder. Meriterande är att du har arbetat som inkassosäljare. Ett krav är att du har B-körkort.

För rätt person erbjuder vi ett arbete där du har möjlighet att själv påverka och styra ditt arbete. Vi erbjuder förtjänstmöjligheter långt utöver det vanliga med en individuell lönesättning där du kommer att värderas efter din kapacitet.

G Inkasso har funnits sedan 2006 och ingick fram till 2016 i en bankkoncern. Numera är vi ett självständigt bolag med stark entreprenörskänsla. En styrka är vår personal som har mångårig erfarenhet och rutin av inkasso. Vårt utbud av tjänster sträcker sig genom hela kedjan från fakturaservice till inkasso och efterbevakning. Vi har auktoriserad delgivningspersonal, egen juristavdelning samt branschens starkaste domännamn: global-inkasso.se

Hur du ansöker:
Skicka in ditt CV och personliga brev till anton.neihoff@inkasso.se. Urval sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten eller oss som företag, vänligen kontakta:

Anton Neihoff, VD
0722 423 298


Sökord: accountmanager, inkassosäljare, tjänstesäljare, säljare, collection, inkasso, inkassobolag